Giriş Kayıt
Danny Brainin

Danny Brainin


Oyuncu

Danny Brainin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Brainin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,967
1985 Biyografi Oyuncu    
1985 Biyografi Oyuncu 7.0 1,224
1985 Macera Oyuncu 6.2 1,855
1983 Dram Oyuncu 6.6 10,755
1982 Korku Oyuncu 5.6 4,726
1978 Dram Oyuncu 5.8 495
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018