Giriş Kayıt
Danny Brainin

Danny Brainin


Oyuncu

Danny Brainin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Brainin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Suç Oyuncu 6.4 2,361
1985 Biyografi Oyuncu 5.6 174
1985 Biyografi Oyuncu 7.0 1,315
1985 Macera Oyuncu 6.2 2,035
1983 Dram Oyuncu 6.7 11,009
1982 Korku Oyuncu 5.6 4,977
1978 Dram Oyuncu 5.9 551
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018