Giriş Kayıt
Emil Braginskiy

Emil Braginskiy (76)


Senarist

Emmanuel Veniaminovich Braginskiy, 19 Kasım 1921 Moscow, RSFSR [bugünkü Rusya] doğumlu senarist.

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun (1975), Sluzhebnyy roman (1977), Neveroyatnye priklyucheniya italyantsev v Rossii (1974), Beregis avtomobilya (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Emil Braginskiy, 26 Mayıs 1998 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Emmanuel Veniaminovich Braginskiy
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1921
Ölüm Tarihi: 26 Mayıs 1998
Doğum Yeri: Moscow, RSFSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: E. Braginskiy | Emil Braginsky
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 5.3 3,509
2007 Komedi Senarist 5.1 3,045
1982 61 Romantik Senarist 7.9 2,407
1980 59 Komedi Senarist 8.2 2,800
1977 56 Komedi Senarist 8.4 6,781

Kaderin Cilvesi veya Sıhhatler Olsun
1975 Komedi Senarist 8.3 9,593
1974 53 Komedi Senarist 7.8 4,474
1966 45 Aile Senarist 7.5 51
1966 45 Komedi Senarist 8.2 3,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019