Giriş Kayıt
Graham Bradstreet

Graham Bradstreet


Yapımcı

Graham Bradstreet, yapımcı.

360 (2011), Map of the Human Heart (1992), Carmen (2003), Ayri Bir Dünya (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı 5.1 4,673
2011 Dram Yapımcı 6.2 15,133
2009 Belgesel 6.1 422
2003 Dram Yapımcı 6.2 1,831
2000 Biyografi 6.1 1,514

Tuhaf Bir Kiracı
1999 Dram Yapımcı 6.1 596

Priscilla Çöller Kraliçesi
1994 Komedi 7.5 43,402
1992 Macera Yapımcı 7.2 2,922
1991 Komedi Yapımcı 6.3 507
1988 Dram Çeşitli 6.8 4,900

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapımcı 7.0 1,352
1985 Komedi Çeşitli 7.0 677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019