Giriş Kayıt
Gideon Bradshaw

Gideon Bradshaw


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Gideon Bradshaw, yönetmen, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğaya ve Hayata Bakış
2013 Belgesel Yönetmen 8.6 1,297
2011 Belgesel Yönetmen 8.6 495
2008 Belgesel Senarist
Yönetmen
7.6 36
2001 Belgesel Yapımcı 6.8 113
1998 Belgesel Yapımcı 7.3 55
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019