Giriş Kayıt
Tom Bradley

Tom Bradley (52)


Oyuncu

Thomas J. Bradley, 29 Aralık 1917 Calvert, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Tam Zamanında (1995) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas J. Bradley
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1917
Doğum Yeri: Calvert, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Mayor Tom Bradley
Takma İsmi: Long Tom
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 8.2 2,474
2016 Belgesel Oyuncu 9.0 14,956

Tam Zamanında
1995 Suç Oyuncu 6.3 36,721
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,263

Gece Yarısı
1985 Aksiyon 6.5 9,882
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019