Giriş Kayıt
James Bradford

James Bradford (81)


Oyuncu

Alick James Bradford, 01 Ocak 1938 Wimbledon, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Hiroshima (1995), Mountaintop Motel Massacre (1986), (2013) Kahraman Çocuk (2013), (2006) Ormanın Esrarı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alick James Bradford
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1938
Doğum Yeri: Wimbledon, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jim Bradford
Takma İsmi: Jim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 77 Dram Oyuncu 7.8 45
2014 Oyuncu 5.6 8
2014 76 Komedi Oyuncu 6.0 148
2014 76 Komedi Oyuncu 7.3 18

Kahraman Çocuk
2013 75 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,095

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 70 Aksiyon Oyuncu 5.2 138,777

Yazlık Ev
2008 Dram Oyuncu 4.9 275
2008 70 Dram Oyuncu 6.0 252

300 Spartalı
2006 68 Aksiyon Oyuncu 7.7 683,727
2006 68 Suç Oyuncu 5.4 411

Ormanın Esrarı
2006 68 Korku Oyuncu 5.7 10,036
2006 68 Dram Oyuncu 7.2 112

Hayatımın Maçı
2005 67 Dram Oyuncu 7.5 25,490

Göklerin Hakimi
2004 66 Biyografi Oyuncu 7.5 303,659
2001 63 Dram Oyuncu 5.9 34
2000 62 Biyografi Oyuncu 5.9 2,279

Gri Baykuş
1999 61 Biyografi Oyuncu 6.0 3,151
1999 61 Suç Oyuncu 6.7 844

Kırmızı Keman
1998 60 Dram Oyuncu 7.7 29,652
1998 60 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,433

Küçük Adamlar
1998 60 Dram Oyuncu 6.4 420
1995 57 Dram Oyuncu 8.0 800
1994 56 Biyografi Oyuncu 6.4 4,001
1986 48 Korku Oyuncu 4.4 1,054
1984 46 Dram Oyuncu 6.3 2,728
1974 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 179
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019