Giriş Kayıt
Peter Brace

Peter Brace


Dublör, Oyuncu

Peter Brace, dublör, oyuncu.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Indiana Jones ve Lanetli Tapınak (1984), Batman (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur Yürek
1995 Biyografi Dublör 8.4 896,001
1992 Biyografi Dublör 7.6 49,879

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Dublör 6.9 167,056
1990 Gizem Oyuncu 5.6 198
1989 Aksiyon Dublör 7.6 314,426
1988 Aksiyon Dublör 7.3 93,480

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Dublör 7.5 11,616

İskoçyalı
1986 Macera Dublör 7.2 113,690
1986 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,277

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Dublör 6.4 41,059

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 408,381
1983 Komedi Oyuncu 4.3 5,144

Kara Şato
1983 Fantastik Dublör 6.1 27,965
1982 Komedi Dublör 7.6 17,983

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Dublör 8.5 817,855

Fezada çarpisanlar
1980 Aksiyon Oyuncu 6.5 46,058

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Dublör 8.6 1,128,096
1977 Macera Oyuncu 6.8 3,230
1976 Komedi Oyuncu 7.3 25,664
1975 Dram Oyuncu 6.6 17,899

Esrar Yuvası
1971 Gerilim Oyuncu 6.0 885

Paralı Askerler
1970 Komedi Dublör 6.3 950
1970 Dram Dublör 6.4 4,720
1969 Oyuncu 5.9 355

Kartal Yuvası
1968 Aksiyon Dublör 7.7 47,628

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Dublör 5.2 25,192
1967 Aksiyon Oyuncu 8.5 11,405

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Dublör 6.9 88,800
1964 Korku Dublör 5.7 425

Altın Parmak
1964 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.7 159,478

Kızıl Ölümün Maskesi
1964 Korku Oyuncu 7.1 10,975
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,192

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 Aksiyon Dublör 7.4 106,602

Kaptan Sinbad
1963 Aksiyon Oyuncu 5.6 774

007 James Bond: Dr.No
1962 Aksiyon Dublör 7.3 135,087
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,887
1961 Aksiyon Dublör 5.6 2,798

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,915
1960 Suç Oyuncu 6.2 205
1953 Dram Oyuncu 6.5 484
1953 Dram Oyuncu 6.0 547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019