Giriş Kayıt
Kurt Brabbee

Kurt Brabbee


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Kurt Brabbee, görüntü yönetmeni, kameraman.

The Hebrew Hammer (2003), Kaante (2002), Karga 4 (2005), The Westing Game (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kurt Brabbée | Kurt Brabee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karga 4
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.1 7,872
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 356
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 4,505
2002 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 4,207
1997 Aile Görüntü Yönetmeni 5.5 524
1994 Dram Kameraman 3.6 355
1994 Gerilim Kameraman 4.7 177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019