Giriş Kayıt
Adam Boyd

Adam Boyd (47)


Sesler

Adam Boyd, 15 Eylül 1971 Dryden, Ontario, Kanada doğumlu sesler.

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017), Singwa hamgge (2017), Need for Speed: Most Wanted (2005), Chuen jik sat sau (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1971
Doğum Yeri: Dryden, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Aksiyon Sesler 7.3 7,660

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 46 Korku Sesler 6.5 80,924
2013 Sesler 6.7 5,964
2008 Aksiyon Sesler 7.1 1,808
2005 Aksiyon Sesler 8.7 4,963
2005 Suç Sesler 7.0 394
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.0 3,995
2004 Aksiyon Sesler 8.1 2,688
2003 32 Aile Sesler 5.7 2,031
2003 Suç Sesler 7.9 2,220
2002 31 Aksiyon Sesler 6.1 3,353

Sıkı Kızlar
2002 31 Suç Sesler 5.9 2,689
2001 30 Aksiyon Sesler 7.0 5,994

Bay Rice'in Sırrı
2000 29 Dram Sesler 5.8 569

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 75,197
1995 Dram Sesler 7.8 10,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018