Giriş Kayıt
Tom Bower

Tom Bower (81)


Oyuncu

Ralph Thomas Bower, 02 Ocak 1938 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

Ursula Bower ile evlendi.

13 Günah (2014), Far from Home: The Adventures of Yellow Dog (1995), Lamb (2015), Poodle Springs (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ralph Thomas Bower
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1938
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.8 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 81 Komedi Oyuncu 4.5 19
2019 81 Dram Oyuncu 7.4 125
2016 78 Komedi 5.0 187
2015 77 Dram Oyuncu 6.3 1,712
2015 77 Dram Oyuncu 5.8 5,068

13 Günah
2014 76 Korku Oyuncu 6.3 29,610
2014 76 Dram Oyuncu 5.8 321
2014 76 Dram Oyuncu 6.0 285

Kardeşim İçin
2013 75 Suç Oyuncu 6.8 99,123
2013 75 Dram Oyuncu 4.9 24

Dört Psikopat
2011 73 Dram Oyuncu 6.0 5,573
2011 73 Dram Oyuncu 2.7 139
2010 72 Dram Oyuncu 4.9 218

İçimdeki Katil
2010 72 Suç Oyuncu 6.1 31,743

Çılgın Kalp
2009 71 Dram Oyuncu 7.3 79,570
2009 71 Dram Oyuncu 4.2 537
2009 71 Suç Oyuncu 6.6 70,995
2009 71 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 11

Kanun Benim
2008 70 Suç Oyuncu 6.8 55,751
2008 70 Komedi Oyuncu 4.8 202
2008 70 Komedi Oyuncu 5.7 419
2008 70 Dram Oyuncu 5.3 822
2006 68 Dram Oyuncu 5.1 4,291

Tepenin Gözleri
2006 68 Korku Oyuncu 6.4 149,038
2006 Romantik Oyuncu 5.9 850

Tek Başına
2005 67 Dram Oyuncu 7.3 37,094
2005 67 Dram Oyuncu 6.4 1,660
2005 Komedi Oyuncu 8.8 171,036
2005 67 Dram Oyuncu 6.3 369
2005 Komedi Oyuncu 8.8 299,966
2005 67 Komedi Oyuncu 6.3 5,914
2004 66 Belgesel 8.3 1,241
2003 65 Macera Oyuncu 6.8 1,034
2002 64 Dram Oyuncu 5.9 159

Güneşin Ötesinde
2002 64 Suç Oyuncu 6.2 3,033

Büyük Günahlar
2002 64 Suç Oyuncu 6.4 35,873
2002 Suç Oyuncu 7.2 5,936

Gizemli Yabancı
2001 63 Dram Oyuncu 6.9 34,084
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 1,693

Sırlar Oteli
2000 62 Dram Oyuncu 5.9 19,951
2000 62 Biyografi Oyuncu 7.0 25,624

Arabulucu
1998 60 Aksiyon Oyuncu 7.3 122,286
1998 60 Suç Oyuncu 6.1 763

Haberci
1997 59 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,435
1997 59 Dram Oyuncu 6.3 667
1997 59 Biyografi Oyuncu 5.8 1,908
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,055
1997 59 Dram Oyuncu 4.6 219
1996 58 Dram Oyuncu 6.4 704

Beyaz Adamın Laneti
1995 57 Dram Oyuncu 5.2 4,414
1995 57 Biyografi Oyuncu 7.1 27,033
1995 57 Dram Oyuncu 6.5 2,665
1995 57 Western Oyuncu 6.2 447
1995 57 Macera Oyuncu 6.4 2,373

Açık Tehlike
1994 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,825
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,098
1993 Aksiyon Oyuncu 5.3 290
1993 55 Dram Oyuncu 6.6 523
1993 55 Dram Oyuncu 6.9 1,302
1993 55 Dram Oyuncu 7.5 63

İçimizdeki Şeytan
1992 54 Suç Oyuncu 6.0 12,442
1992 54 Biyografi Oyuncu 7.2 7,135
1992 54 Aksiyon Oyuncu 3.5 2,551
1991 53 Dram Oyuncu 6.0 687
1991 53 Suç Oyuncu 7.3 500

Zor Ölüm 2
1990 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 313,324
1989 51 Biyografi Oyuncu 4.4 737

Patlama Noktası
1989 51 Dram Oyuncu 6.4 393
1989 51 Dram Oyuncu 6.7 3,987
1988 50 Dram Oyuncu 5.8 603

İntikam Yumruğu
1988 50 Aksiyon Oyuncu 5.2 766
1988 50 Fantastik Oyuncu 6.7 5,707

Sosyete Polisi 2
1987 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 98,745

Nehrin Kıyısı
1986 48 Suç Oyuncu 7.1 14,339
1985 47 Dram Oyuncu 6.2 626
1984 46 Dram Oyuncu 5.1 67
1982 44 Western Oyuncu 7.0 252
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,418

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,373
1976 38 Dram Oyuncu 6.1 3,066
1975 37 Dram Oyuncu 5.0 137
1974 Suç Oyuncu 8.1 6,012

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.7 4,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019