Giriş Kayıt
Jon Bowen

Jon Bowen (37)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Casting

Jonathan Arthur Bowen, 12 Şubat 1981 Miami, Florida, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, casting.

Cani (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Arthur Bowen
Doğum Tarihi: 12 Şubat 1981
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 33 Korku Görüntü Yönetmeni 5.5 214
2009 Belgesel Casting 6.2 29

Ben Efsaneyim
2007 26 Dram Kameraman 7.2 616,780
2006 25 Macera Kameraman 4.9 3,342

İnfazcı
2004 23 Aksiyon Kameraman 6.5 139,475

Cani
2003 22 Biyografi Kameraman 7.3 121,537

Çılgın İkili 2
2003 22 Aksiyon Kameraman 6.6 201,369

Muhteşem Üçlü
2003 22 Komedi Kameraman 7.6 47,609

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 22 Aksiyon Kameraman 5.9 224,193
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018