Giriş Kayıt
Dschingis Bowakow

Dschingis Bowakow (57)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu

Dschingis Bowakow, 07 Kasım 1961 Dachau, Bavaria, Almanya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu.

Pola X (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1961
Doğum Yeri: Dachau, Bavaria, Almanya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 44 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 263

Bolca Martha
2001 40 Komedi Yapımcı 7.3 7,468

Sevimli Arkadaşım
1999 38 Macera Yapımcı 5.8 582
1999 38 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 4,038
1988 27 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 231
1978 17 Dram Oyuncu 6.4 140
1976 15 Aile Oyuncu 6.5 70
1976 15 Dram Oyuncu 7.2 311
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019