Giriş Kayıt
John Bowab

John Bowab


Yönetmen

John Bowab, yönetmen.

Cosby Ailesi (1984), The Wayans Bros. (1995), Family Matters (1989), Bosom Buddies (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Yönetmen 6.9 736
1995 Komedi Yönetmen 7.3 3,731
1989 Komedi Yönetmen 6.6 21,421
1987 Komedi Yönetmen 6.7 47,295

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 28,258

Patron Kim?
1984 Komedi Yönetmen 6.5 9,059
1980 Komedi Yönetmen 6.8 2,661
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018