Giriş Kayıt
Christian Bouillette

Christian Bouillette


Oyuncu

Christian Bouillette, oyuncu.

Dimdik Ayakta (2016), Passe ton bac d'abord (1978), (1989) Valmont (1989), (1996) Jaguar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Kısa Metraj Oyuncu    

Dimdik Ayakta
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,864
2015 Komedi Oyuncu 6.2 417
2015 Dram Oyuncu 5.8 188

The Blonde with Bare Breasts
2010 Oyuncu 6.0 533

You Will Be Mine
2009 Dram Oyuncu 5.7 1,125
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,564

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 719
2007 Komedi Oyuncu 7.8 99
2007 Oyuncu 7.1 62
2000 Dram Oyuncu 6.5 164
1997 Komedi Oyuncu 4.2 270

Jaguar
1996 Macera Oyuncu 5.9 3,580

101 Gece
1995 Komedi Oyuncu 6.2 937
1995 Kısa Metraj Oyuncu    
1991 Gerilim Oyuncu 5.1 135
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,718
1989 Dram Oyuncu 7.0 11,715
1989 Macera Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu 7.1 207
1986 Komedi Oyuncu 6.9 49

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Oyuncu 6.6 3,092

Ayrı Odalar
1984 Dram Oyuncu 6.7 781
1982 Komedi Oyuncu 6.2 604
1981 Savaş Oyuncu 7.1 114
1979 Dram Oyuncu 6.9 353

Kaçış
1978 Komedi Oyuncu 6.4 884
1978 Suç Oyuncu 5.9 76
1978 Dram Oyuncu 7.0 553
1977 Dram Oyuncu 7.0 68
1970 Dram Oyuncu 6.3 30
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019