Giriş Kayıt
Miguel Bosé

Miguel Bosé (63)


Oyuncu

Miguel Bosé, 03 Nisan 1956 Panama City, Panama doğumlu oyuncu.

Suspiria (1977), Yüksek Topuklar (1991), Chavela (2017), Il segreto del Sahara (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1956
Doğum Yeri: Panama City, Panama
Diğer Bir İsmi: Miguel Bosè
Burcu: Koç
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,901
2017 61 Belgesel Oyuncu 7.8 517
2010 54 Dram 7.5 80,639
2001 Müzik Oyuncu 5.8 149
2001 Komedi Oyuncu 3.8 32

Çıplak Bakış
1998 42 Dram Oyuncu 4.8 433
1998 Komedi Oyuncu 8.2 147

Özgürlük
1996 40 Dram Oyuncu 7.1 1,691
1995 39 Komedi Oyuncu 6.4 4,314

Kraliçe Margot
1994 38 Biyografi Oyuncu 7.5 15,335
1993 37 Dram Oyuncu 5.7 21
1993 37 Dram Oyuncu 6.3 124

Yüksek Topuklar
1991 35 Komedi Oyuncu 7.1 12,351
1988 Macera Oyuncu 7.1 581
1977 21 Korku Oyuncu 7.5 68,898
1977 21 Western Oyuncu 6.8 365
1977 21 Suç Oyuncu 5.5 139
1976 20 Suç Oyuncu 6.2 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019