Giriş Kayıt
Joan G. Bostwick

Joan G. Bostwick


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Joan G. Bostwick, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

Yedek Polisler (2010), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Kesinlikle, Belki (2008), Anlat Bakalım (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joan Bostwick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 1,037
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 4,725

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 60,472
2014 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.0 123
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 140

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 13,999

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 11,287

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 222,702

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 64,213
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 22,878

Suç Ağı
2008 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 11,149

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 146,809

Önyargı
2008 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 825
2008 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 6,530

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 341,441
2006 Dram Yapımcı 6.4 2,330

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 48,730
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 23,960

Kirli Dans 2
2004 Romantik Yönetmen Asistanı 6.0 25,267

İnsan Lekesi
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 28,038

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 192,083
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 24,392

Yeter
2002 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 36,387

Sakın Konuşma
2001 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 45,973
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 21,035

Akrebin Laneti
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 35,806
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 12,870

Yakın Tehlike
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 50,937
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 4,699

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 11,342

Anlat Bakalım
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 138,340
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,783

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,702

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,095

Şöhret
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 22,859

Sessiz Düşman
1997 Suç Çeşitli 6.1 53,949

Tutku Gülleri
1996 Romantik Çeşitli 6.1 7,536

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Çeşitli 7.6 342,192

Sevginin Gücü
1994 Suç Çeşitli 8.6 933,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019