Giriş Kayıt
Susan Boskon

Susan Boskon


Susan Boskon,

Beyaz Adamın Laneti (1995), The Late Shift (1996), Female Perversions (1996), Philadelphia Experiment II (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Dram 0 5.5 2,067
1996 Komedi 0 7.0 2,545

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 0 5.2 4,013
1993 Aksiyon 0 4.5 1,428
1993 0    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018