Giriş Kayıt
Susan Boskon

Susan Boskon


Susan Boskon,

Beyaz Adamın Laneti (1995), The Late Shift (1996), Female Perversions (1996), Philadelphia Experiment II (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Dram 0 5.5 2,127
1996 Komedi 0 6.9 2,667

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 0 5.2 4,352
1993 Aksiyon 0 4.5 1,617
1993 0 7.0 25
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018