Giriş Kayıt
Susan Boskon

Susan Boskon


Susan Boskon,

Beyaz Adamın Laneti (1995), The Late Shift (1996), Female Perversions (1996), Philadelphia Experiment II (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Dram 0 5.5 2,158
1996 Komedi 0 6.9 2,697

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 0 5.2 4,381
1993 Aksiyon 0 4.5 1,645
1993 0 7.0 25
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019