Giriş Kayıt
Burny Bos

Burny Bos (75)


Yapımcı, Senarist

Burny Bos, 08 Nisan 1944 Haarlem, Noord-Holland, Hollanda doğumlu yapımcı, senarist.

Ben X (2007), Miyav (2001), Ja zuster, nee zuster (2002), Abeltje (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1944
Doğum Yeri: Haarlem, Noord-Holland, Hollanda
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.6 27
2017 73 Aile Yapımcı    
2016 72 Dram Yapımcı 6.6 451
2016 72 Aile Yapımcı 6.3 221
2014 70 Dram Yapımcı 6.2 321
2014 70 Macera Yapımcı 6.0 543
2013 Dram Yapımcı 6.9 19
2012 68 Macera Yapımcı 6.7 373
2012 68 Aile Yapımcı 7.0 360
2012 68 Yapımcı 6.4 735

Küçük Kurt Adam Alfie
2011 67 Aile Yapımcı 6.3 427
2010 Biyografi Yapımcı 6.8 64
2008 64 Dram Yapımcı 6.0 413
2008 64 Dram Yapımcı 6.0 271
2007 63 Dram Yapımcı 7.4 17,781
2007 63 Kısa Metraj Yapımcı 5.7 455
2007 Aile Yapımcı 6.5 318
2005 61 Macera Yapımcı
Senarist
5.4 732
2005 61 Dram 6.4 545
2002 58 Komedi Yapımcı 6.8 1,374

Miyav
2001 57 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 4,391
1998 54 Macera Yapımcı
Senarist
6.0 1,381
1992 48 Dram Yapımcı 6.8 953
1990 Dram Senarist
Yapımcı
8.6 16
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019