Giriş Kayıt
Katherine Borowitz

Katherine Borowitz (64)


Oyuncu

Katherine Borowitz, 05 Temmuz 1954 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

John Turturro ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kirli ve Güçlü (1990), Orada Olmayan Adam (2001), Illuminata (1998), (2009) Ciddi Bir Adam (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1954
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Katherine Turturro
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 60 Komedi Oyuncu 4.1 1,183

Kiralık Aşık
2013 59 Komedi Oyuncu 6.2 22,311
2011 57 Komedi Oyuncu 5.9 243

Ciddi Bir Adam
2009 55 Komedi Oyuncu 7.1 120,412
2007 53 Dram Oyuncu 7.0 3,071

Aşk ve Sigara
2005 51 Komedi Oyuncu 6.3 10,885
2004 50 Dram Oyuncu 6.5 271

Orada Olmayan Adam
2001 47 Suç Oyuncu 7.6 96,645
1998 44 Dram Oyuncu 6.2 1,458

Şike
1994 40 Dram Oyuncu 7.5 60,322
1994 40 Komedi Oyuncu 6.0 1,300
1992 38 Dram Oyuncu 6.3 815

Kirli ve Güçlü
1990 36 Dram Oyuncu 5.4 700

Gizli İlişkiler
1990 36 Suç Oyuncu 6.5 15,473
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,888
1987 33 Komedi Oyuncu 6.2 12,476
1986 32 Dram Oyuncu 6.2 1,125
1984 30 Dram Oyuncu 5.8 1,774

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 28 Komedi Oyuncu 7.2 23,291
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019