Giriş Kayıt
Sandro Borni

Sandro Borni


Kameraman

Sandro Borni, kameraman.

Robot Jox (1989), Uno sceriffo extraterrestre - poco extra e molto terrestre (1979), Dağların Aslanı (1981), Arena (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Kameraman 7.1 697
1989 Bilim-Kurgu Kameraman 5.3 5,174
1989 Korku Kameraman 5.3 1,841
1985 Biyografi Kameraman 6.4 335

Dağların Aslanı
1981 Komedi Kameraman 6.6 2,564
1979 Komedi Kameraman 6.1 3,118
1979 Dram Kameraman 5.2 323

Batının Kralı
1978 Western Kameraman 6.3 498
1977 Western Kameraman 6.8 354
1977 Dram Kameraman 5.6 423
1976 Dram Kameraman 4.3 167
1975 Komedi Kameraman 5.3 210
1975 Dram Kameraman 4.6 1,071
1975 Komedi Kameraman 6.0 122
1973 Komedi Kameraman 4.9 22

Bas sayfadaki saldiri
1972 Dram Kameraman 7.4 736
1971 Gizem Kameraman 6.4 975
1970 Dram Kameraman 5.8 109
1962 Komedi Kameraman 4.5 48
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019