Giriş Kayıt
Luke Borghi

Luke Borghi


Editör

Luke Borghi, editör.

Çılgın İkili 2 (2003), Suda Yaşam (2004), Not Another Teen Movie (2001), Özgürlük Yazarları (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Editorial Department 7.5 60,855

Suda Yaşam
2004 Macera Editorial Department 7.3 163,146

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Editorial Department 6.6 202,997
2001 Komedi Editorial Department 5.7 89,024

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Editorial Department 5.8 28,926

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Editorial Department 5.6 29,287
1999 Dram Editorial Department 6.3 6,347
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019