Giriş Kayıt
Michel B. Bordeleau

Michel B. Bordeleau (63)


Sesler

Michel B. Bordeleau, 28 Mart 1956 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu sesler.

Savaş Sanatı (2000), Versailles (2015), İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı (1994), Son Görev (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1956
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michel Bordeleau
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Aksiyon Sesler 4.1 1,807

Bir Torba Bilye
2017 61 Dram Sesler 7.3 3,282
2016 Dram Sesler 5.1 450
2016 Gerilim Sesler 4.8 580
2016 Dram Sesler 5.0 344
2016 Gerilim Sesler 5.9 642
2015 59 Gerilim Sesler 6.2 1,173
2015 Biyografi Sesler 7.9 10,322
2015 59 Biyografi Sesler 5.9 3,006
2015 59 Gerilim Sesler 5.7 620
2015 Gerilim Sesler 5.1 585
2015 59 Gerilim Sesler 4.4 234
2015 59 Dram Sesler 6.3 1,550
2014 58 Dram Sesler 6.6 3,363
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 1,873
2013 57 Komedi Sesler 6.1 263

Kudüs
2013 57 Belgesel Sesler 7.3 1,036

Ölüm Vakti
2013 57 Gerilim Sesler 5.8 366
2013 57 Sesler 6.7 1,339
2012 56 Dram Sesler 5.5 283
2012 56 Suç Sesler 4.5 211

Ölümsüzler
2011 55 Aksiyon Sesler 6.0 151,969
2011 55 Belgesel Sesler 6.5 75
2011 55 Gerilim Sesler 5.1 277
2011 55 Gerilim Sesler 5.2 352

Tekrar Bak
2011 55 Suç Sesler 4.8 404
2010 54 Belgesel Sesler 6.0 239
2010 54 Suç Sesler 4.9 195
2010 54 Belgesel Sesler 6.8 261
2010 54 Komedi Sesler 5.8 159
2010 54 Suç Sesler 4.0 211
2009 53 Aksiyon Sesler 4.8 210
2009 Suç Sesler 5.0 167
2009 53 Suç Sesler 5.2 279
2009 53 Macera Sesler 6.8 483
2009 53 Belgesel Sesler 5.5 20
2009 Suç Sesler 4.8 192

Son Karar
2009 53 Suç Sesler 4.8 207

Tutku
2008 52 Suç Sesler 4.1 295
2008 52 Dram Sesler 7.1 55

Yazlık Ev
2008 Dram Sesler 4.9 276

Yüzleşme
2008 52 Suç Sesler 5.5 259

Ölüme Yakın Bir Tecrübe
2008 52 Dram Sesler 5.1 248
2008 52 Aile Sesler 7.0 144

Ölüm kampi
2008 52 Dram Sesler 5.9 8,078
2007 51 Suç Sesler 5.3 220

Harika Köpekler
2006 50 Komedi Sesler 4.9 2,897

Ölümcül Güven
2006 50 Dram Sesler 5.6 342
2006 50 Suç Sesler 5.0 317
2006 50 Dram Sesler 5.2 327
2006 50 Dram Sesler 5.1 379

Amerikan Büyüsü
2005 49 Korku Sesler 5.1 23,661
2005 49 Komedi Sesler 5.0 666

İnsan Tacirleri
2005 Suç Sesler 7.6 6,300
2005 49 Suç Sesler 5.4 279
2005 49 Gerilim Sesler 5.1 342
2005 49 Dram Sesler 6.5 816
2004 48 Kısa Metraj Sesler 7.3 187
2004 48 Belgesel Sesler 6.9 547

Aldatmaca
2004 48 Gerilim Sesler 5.7 286
2004 48 Gizem Sesler 4.6 382

Korkunç Tuzak
2004 48 Komedi Sesler 4.6 4,359
2003 47 Gerilim Sesler 5.2 283
2003 47 Kısa Metraj Sesler 7.0 298
2003 47 Dram Sesler 5.6 1,043

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,969

Hırsızlar Çetesi
2002 46 Aksiyon Sesler 5.5 815

Söylenemeyenler
2001 45 Suç Sesler 6.7 5,891
2001 45 Komedi Sesler 5.7 1,029
2001 45 Belgesel Sesler 6.6 96
2001 45 Belgesel Sesler 6.7 149
2001 45 Macera Sesler 6.6 166

Savaş Sanatı
2000 44 Aksiyon Sesler 5.7 27,294
2000 44 Komedi Sesler 6.5 54

Kurtlar
1999 43 Belgesel Sesler 6.4 203
1998 42 Komedi Sesler 6.2 1,362
1998 42 Komedi Sesler 5.0 2,598

İşte Babam
1998 42 Romantik Sesler 7.1 1,595
1998 42 Animasyon Sesler 7.8 2,374
1997 41 Dram Sesler 4.7 13
1997 41 Aksiyon Sesler 5.1 2,340

Son Görev
1997 41 Aksiyon Sesler 6.9 8,245
1997 Macera Sesler 7.5 202
1996 40 Aksiyon Sesler 5.3 273

Sessiz Tetikçi
1996 40 Aksiyon Sesler 5.6 3,312

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 38 Fantastik Sesler 4.4 18,490
1994 38 Korku Sesler 4.3 1,062
1993 37 Macera Sesler 6.4 368
1993 37 Gerilim Sesler 5.6 404
1985 29 Komedi Sesler 5.8 531
1982 26 Belgesel Sesler 6.9 28
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019