Giriş Kayıt
Dirk Borchardt

Dirk Borchardt (50)


Oyuncu

Dirk Borchardt, 24 Şubat 1969 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Çöküş (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1969
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Dirk Borchard | Dirk Borchert
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 49 Macera Oyuncu 5.2 56
2016 Dram Oyuncu 6.1 128
2015 Dram Oyuncu 7.2 51
2014 Suç Oyuncu 6.9 29
2013 Suç Oyuncu 5.3 13
2012 43 Suç Oyuncu 6.5 33
2012 Suç Oyuncu 6.6 101
2011 42 Dram Oyuncu 5.8 152
2010 Komedi Oyuncu 6.7 308
2008 39 Dram Oyuncu 6.3 217
2007 Dram Oyuncu 7.3 69
2007 Suç Oyuncu 5.5 156
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
2006 37 Dram Oyuncu 6.1 89
2005 36 Dram Oyuncu 6.2 335
2005 36 Dram Oyuncu 6.1 208

Çöküş
2004 35 Biyografi Oyuncu 8.2 299,682
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
2004 35 Komedi Oyuncu 6.3 520
2003 34 Komedi Oyuncu 5.8 157
2003 34 Dram Oyuncu 7.5 435
2002 33 Gerilim Oyuncu 6.1 36

Berlin Almanya'dadır
2001 32 Dram Oyuncu 7.2 1,039
2001 Suç Oyuncu 5.9 196

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,398
1981 Suç Oyuncu 6.5 572

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,071
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019