Giriş Kayıt
Emanuel Booz

Emanuel Booz


Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Emanuel Booz, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Emmanuel Booe | Emmanuel Booz | Manu Booz
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 4.2 401
2010 Komedi Senarist 4.2 1,089
2008 Komedi Senarist 4.3 1,330

İkiye Bölünen Kız
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,314
2006 Komedi Oyuncu
Senarist
4.9 3,053
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 56
2004 Oyuncu 4.9 31

Futbol Sevdası
2002 Komedi Senarist 4.3 1,041

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Oyuncu 7.9 477,094

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Oyuncu 7.1 59,022

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Oyuncu 6.9 963
2000 Komedi Oyuncu 4.2 951

Dokuzuncu Kapı
1999 Gizem Oyuncu 6.7 154,175
1999 Dram Oyuncu 6.4 323

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Oyuncu 8.0 5,632

Acı Ay
1992 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 31,613
1986 Komedi Oyuncu 5.3 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019