Giriş Kayıt
Kristin Booth

Kristin Booth (44)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Kristin Booth, 28 Ağustos 1974 Kitchener, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Yatak Odası Komedisi (2007), Kusursuz Soygun (2003), Sundays at Tiffany's (2010), First Light (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Kitchener, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kristen Booth
Takma İsmi: Kristi
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.4 307
2018 44 Dram Oyuncu 5.5 2,381
2018 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 583
2017 Dram Oyuncu 8.0 402
2016 42 Dram Oyuncu 7.9 419
2016 42 Dram Oyuncu 7.4 408
2016 42 Dram Oyuncu 7.8 487
2015 Dram Oyuncu 7.8 513
2015 Dram Oyuncu 7.8 497
2015 41 Oyuncu 7.6 638
2015 41 Animasyon Oyuncu 6.8 334
2014 Dram Oyuncu 7.6 796
2014 40 Gerilim Oyuncu 5.8 7,372
2014 Dram Oyuncu 7.4 1,579
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 93,294
2013 39 Komedi Oyuncu 5.4 1,049
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 217
2011 37 Gerilim Oyuncu 4.4 745
2011 37 Macera Oyuncu 7.0 1,733
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 112
2011 Dram Oyuncu 7.7 6,703
2010 36 Dram Oyuncu 6.7 3,663
2010 36 Komedi Oyuncu 4.8 1,638
2009 35 Komedi Oyuncu 6.4 250

Koruyucu
2009 35 Komedi Oyuncu 6.8 34,300
2009 35 Dram Oyuncu 6.0 139
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 747
2007 33 Dram Oyuncu 5.8 212

Yatak Odası Komedisi
2007 33 Komedi Oyuncu 6.3 18,643

Şirket
2007 Dram Oyuncu 7.9 4,300

Kuzgunlar
2007 33 Korku Oyuncu 4.3 2,140
2006 32 Dram Oyuncu 5.0 132

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 354,752
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,006

Kusursuz Soygun
2003 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,053
2003 Animasyon Oyuncu 6.5 2,571
2002 28 Dram Oyuncu 6.1 633

Açık Hat
2001 27 Komedi Oyuncu 4.1 3,893

Seks Oyunları 2
2000 26 Dram Oyuncu 4.3 14,188

Seks Dedikoduları
2000 26 Dram Oyuncu 5.9 13,731
1999 25 Komedi Oyuncu 6.9 33,417
1999 Dram Oyuncu 6.3 184
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 620
1996 Dram Oyuncu 8.3 390
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019