Giriş Kayıt
Katrine Boorman

Katrine Boorman


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Katrine Boorman, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, yapımcı.

Danny Moynihan ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bir Kadın (1988), (1981) Krallar Savaşıyor (1981), (1974) Taş Tanrı Zardoz (1974), (1987) Umut Ve Zafer (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Katerine Boorman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Ağacı
2009 Dram 5.5 7,383
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.2 3,354
2006 Biyografi Oyuncu 6.4 91,890
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,269
1997 Macera Oyuncu 5.1 1,292
1995 Komedi Oyuncu 6.4 4,230

Bir Kadın
1988 Biyografi Oyuncu 7.3 5,601

Umut Ve Zafer
1987 Dram Oyuncu 7.4 11,194
1984 Oyuncu 5.8 38

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.4 52,889

Taş Tanrı Zardoz
1974 Fantastik Oyuncu 5.9 17,443
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019