Giriş Kayıt
Carlos Bonmatí

Carlos Bonmatí


Sesler

Carlos Bonmatí, sesler.

Airbag (1997), Ay Carmela! (1990), Kalbin Sırları (1997), 13 Gül (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos Bonmati
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sesler 7.4 9

Ayrık Otu
2015 Komedi 5.9 503

Modlinler İçin Bir Hikâye
2012 Belgesel Sesler 7.8 160
2011 Dram Sesler 7.1 876

Sakın Korkma
2011 Dram Sesler 6.5 664

13 Gül
2007 Dram Sesler 6.9 1,624
2006 Komedi Sesler 6.2 137
2005 Dram Sesler 6.7 932
2001 Komedi Sesler 6.3 214
2001 Dram Sesler 7.0 509

Kim Olduğunu Biliyorum
2000 Dram Sesler 6.7 283
2000 Komedi Sesler 6.5 601
1999 Dram Sesler 6.2 432
1997 Aksiyon Sesler 6.8 4,097

Kalbin Sırları
1997 Dram Sesler 7.3 1,612
1996 Biyografi Sesler 6.4 877
1996 Komedi Sesler 7.4 1,161
1993 Komedi Sesler 6.7 958
1990 Dram Sesler 7.3 2,240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019