Giriş Kayıt
Jean-Baptiste Bonetto

Jean-Baptiste Bonetto


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Jean-Baptiste Bonetto, Özel efekt, sanat bölümü.

Amelie (2001), Şarküteri (1991), Kayıp Nişanlı (2004), Kayıp Çocuklar Şehri (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Baptiste Bonetto
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk
2012 Dram Sanat Bölümü 7.9 82,455

Kimseye Söyleme
2006 Suç Özel Efekt 7.5 45,155
2006 Komedi Özel Efekt 5.5 1,176

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Özel Efekt 7.7 67,317

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 4,501

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Özel Efekt 6.6 43,225

Şans Topu
2002 Macera Özel Efekt 6.0 4,328
2001 Komedi Özel Efekt 8.3 631,391

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Özel Efekt 5.9 35,126

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Özel Efekt 7.6 60,588
1993 Dram Özel Efekt 6.5 10,782

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.5 4,338
1991 Dram Sanat Bölümü 6.8 218

Şarküteri
1991 Komedi Özel Efekt 7.7 73,539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018