Giriş Kayıt
Lilian Bond

Lilian Bond (83)


Oyuncu

Lilian Bond, 18 Ocak 1908 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Eski Karanlık Ev (1932), Double Harness (1933), Hot Saturday (1932), (1945) Dorian Gray'in Portresi (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Lilian Bond, 25 Ocak 1991 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1908
Ölüm Tarihi: 25 Ocak 1991
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lillian Bond | Bond Lillian
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 45 Gizem Oyuncu 6.2 1,172
1953 45 Korku Oyuncu 5.9 804
1952 44 Suç Oyuncu 7.2 2,402
1952 44 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,269
1950 42 Suç Oyuncu 6.7 853

Aşk Mücadelesi
1949 41 Dram Oyuncu 6.8 1,034
1948 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 593
1946 38 Suç Oyuncu 6.6 897
1946 38 Biyografi Oyuncu 7.4 1,388

Dorian Gray'in Portresi
1945 37 Dram Oyuncu 7.6 10,696
1940 32 Dram Oyuncu 7.5 4,496
1939 31 Komedi Oyuncu 6.0 222
1939 31 Komedi Oyuncu 8.0 11,560
1938 30 Komedi Oyuncu 5.9 204
1935 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,058
1933 25 Komedi Oyuncu 6.9 948
1933 25 Suç Oyuncu 6.9 90
1932 24 Dram Oyuncu 6.6 846

Eski Karanlık Ev
1932 24 Komedi Oyuncu 7.2 7,758
1932 24 Komedi Oyuncu 7.0 407
1932 24 Komedi Oyuncu 6.0 153
1931 23 Romantik Oyuncu 6.7 328
1931 23 Western Oyuncu 6.5 302
1931 23 Dram Oyuncu 5.7 142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019