Giriş Kayıt
Mariusz Bonaszewski

Mariusz Bonaszewski (54)


Oyuncu

Mariusz Bonaszewski, 26 Ağustos 1964 Koszalin, Zachodniopomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Az alkimista és a szüz (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1964
Doğum Yeri: Koszalin, Zachodniopomorskie, Polonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.7 104
2018 54 Oyuncu 5.0 29

Ardıl Görüntü
2016 52 Biyografi Oyuncu 7.0 1,996
2015 51 Komedi Oyuncu 6.8 54
2015 Suç Oyuncu 7.5 584
2015 Komedi Oyuncu 6.3 11

Bana Marianna De
2015 51 Belgesel Oyuncu 6.7 104
2014 50 Suç Oyuncu 6.3 408
2014 Dram Oyuncu 8.0 96
2014 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,911
2013 Suç Oyuncu 7.3 24
2012 Oyuncu 6.5 39
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 144
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 126
2012 Komedi Oyuncu 7.2 216
2011 47 Dram Oyuncu 5.7 178
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 13

Kedilerin Rahibe Teresa'sı
2010 46 Dram Oyuncu 6.2 384
2010 46 Dram Oyuncu 6.9 355
2009 45 Dram Oyuncu 6.8 101
2006 42 Dram Oyuncu 5.7 111
2000 Dram Oyuncu 2.5 334
1953 Dram Oyuncu 8.9 17
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019