Giriş Kayıt
Adriano Bolzoni

Adriano Bolzoni (85)


Senarist

Adriano Bolzoni, 14 Nisan 1919 Cremona, Lombardy, İtalya doğumlu senarist.

Bir Avuç Dolar (1964), Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave (1972), Piedone l'africano (1978), Piedone d'Egitto (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Adriano Bolzoni, 01 Ocak 2005 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1919
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2005
Doğum Yeri: Cremona, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: A. Bolzoni | Bolzoni | William McCahon | Robert Mc
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Aksiyon Senarist 6.3 232
1980 61 Aksiyon Senarist 6.1 3,318

Uzay Kartalları
1979 60 Bilim-Kurgu Senarist 3.8 1,012
1978 59 Aksiyon Senarist 6.2 3,524

Batının Kralı
1978 59 Western Senarist 6.1 757
1975 56 Gizem Senarist 5.1 154
1975 56 Suç Senarist 6.2 194
1975 56 Gerilim Senarist 6.4 1,222

Hızlı Adam
1974 55 Aksiyon Senarist 6.1 491

Kanunsuzlar
1973 54 Suç Senarist 6.2 327

Haleluya - Sevimli Kahraman
1972 53 Western Senarist 3.4 152

Ölüme Adım Adım
1972 53 Gerilim Senarist 5.4 310

Sonny ve Jed
1972 53 Western Senarist 6.2 488
1972 53 Gizem Senarist 6.7 4,185
1972 53 Western Senarist 4.0 225

Satın Alınamayan Adam
1972 53 Suç Senarist 5.2 167
1971 52 Western Senarist 6.2 752
1971 52 Dram Senarist 5.3 200
1971 52 Western Senarist 5.5 58

Profesyonel Silâh
1968 49 Komedi Senarist 7.1 5,285
1968 49 Western Senarist 5.3 170
1967 48 Savaş Senarist 5.4 121
1967 48 Suç Senarist 4.8 104
1967 48 Komedi Senarist 4.9 269

Yaşamak İçin Dua Et
1967 48 Western Senarist 5.8 41
1967 48 Western Senarist 6.1 347
1967 48 Macera Senarist 4.6 114
1967 48 Western Senarist 5.2 114
1967 48 Western Senarist 6.5 1,009
1966 47 Western Senarist 5.6 608
1965 46 Western Senarist 5.6 56
1964 45 Aksiyon Senarist 6.0 797

Bir Avuç Dolar
1964 45 Aksiyon Senarist 7.9 218,385
1963 44 Macera Senarist 6.1 48

Hürriyet Kahramanı
1962 43 Macera Senarist 5.8 507
1961 42 Aksiyon Senarist 5.8 849
1951 32 Western Senarist 5.0 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022