Giriş Kayıt
Florinda Bolkan

Florinda Bolkan (77)


Oyuncu

Florinda Bolkan, 15 Şubat 1941 Uruburetama, Ceará, Brezilya doğumlu oyuncu.

Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma (1970), Linç (1972), Kabus (1971), İntikam Kılıcı (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1941
Doğum Yeri: Uruburetama, Ceará, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Florinda Bulcao
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 62 Suç Oyuncu 3.7 182
1998 57 Dram Oyuncu 4.4 364
1995 Suç Oyuncu 8.1 344
1995 54 Dram Oyuncu 5.1 63
1994 53 Dram Oyuncu 5.7 59
1991 50 Dram Oyuncu 3.9 216
1988 47 Komedi Oyuncu 5.9 2,565
1985 Suç Oyuncu 8.5 920
1985 44 Dram Oyuncu 5.1 254
1984 Suç Oyuncu 8.8 2,582
1978 37 Dram Oyuncu 5.8 517
1976 35 Komedi Oyuncu 5.9 205
1975 34 Dram Oyuncu 6.2 184
1975 34 Macera Oyuncu 6.8 1,711
1975 34 Gizem Oyuncu 6.8 1,307
1974 33 Dram Oyuncu 5.8 851

Çapkın Tilki
1974 33 Dram Oyuncu 7.4 1,370
1973 32 Dram Oyuncu 7.6 706

Taze Günahlar
1973 32 Dram Oyuncu 6.8 64

Linç
1972 31 Korku Oyuncu 7.1 6,618

Kabus
1971 30 Gizem Oyuncu 7.0 3,570

İntikam Kılıcı
1971 30 Macera Oyuncu 7.4 2,492

Her Türlü Kuşkunun Ötesinde Bir Vatandaş Üstüne Soruşturma
1970 29 Suç Oyuncu 8.1 7,319

Meçhul Venedikli
1970 29 Dram Oyuncu 7.0 378

Dokunulmazlar
1969 28 Suç Oyuncu 6.2 774

Lanetliler
1969 28 Dram Oyuncu 7.6 6,550
1969 28 Suç Oyuncu 6.3 170
1969 28 Dram Oyuncu 6.8 140
1969 28 Gerilim Oyuncu 6.0 111

Şeker Gibi
1968 27 Macera Oyuncu 5.4 2,381
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019