Giriş Kayıt
Lulu Mae Bohrman

Lulu Mae Bohrman (78)


Oyuncu

Lulu Mae Bohrman, 04 Eylül 1891 Harris, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu.

(1951) İnsanlık Suçu (1951), (1943) The More the Merrier (1943), (1946) Zehirli Yalan (1946), (1956) There's Always Tomorrow (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1891
Doğum Yeri: Harris, Mississippi, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1956 Dram Oyuncu 7.6 2,166
1956 65 Komedi Oyuncu 7.6 1,345
1952 61 Dram Oyuncu 6.5 143
1952 61 Komedi Oyuncu 7.1 1,130

İnsanlık Suçu
1951 60 Dram Oyuncu 7.8 17,861
1948 57 Macera Oyuncu 6.3 790
1948 57 Suç Oyuncu 6.8 1,917

Zehirli Yalan
1946 55 Suç Oyuncu 7.3 2,636
1946 55 Komedi Oyuncu 7.0 313
1945 54 Fantastik Oyuncu 6.1 757
1944 53 Kara Film Oyuncu 6.5 1,204
1944 53 Dram Oyuncu 7.6 3,871
1943 52 Müzikal Oyuncu 6.6 744
1943 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,235
1943 52 Komedi Oyuncu 7.9 5,212
1939 48 Komedi Oyuncu 7.2 1,423
1938 47 Dram Oyuncu 6.9 1,924
1938 47 Müzikal Oyuncu 6.5 507
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019