Giriş Kayıt
Dimitris Bogiantzis

Dimitris Bogiantzis (58)


Kameraman

Dimitris Bogiantzis, 19 Temmuz 1960 Athens, Yunanistan doğumlu kameraman.

Ölü Kız (2008), Puslu Manzaralar (1988), Rembetiko (1983), Amerikan Gençliği (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1960
Doğum Yeri: Athens, Yunanistan
Diğer Bir İsmi: Dimistris Bogiantis | Dimitris Bogiantis
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 51 Aksiyon Kameraman 7.0 647,024
2011 51 Komedi Kameraman 4.6 214
2010 50 Aksiyon Kameraman 6.5 1,230
2010 50 Aile Kameraman 5.1 252
2009 49 Dram Kameraman 6.3 157
2009 49 Dram Kameraman 6.7 161
2009 49 Biyografi Kameraman 4.8 132

Ölü Kız
2008 48 Korku Kameraman 5.7 17,297

Mezar Suistimali
2008 48 Gizem Kameraman 4.4 213
2008 48 Aksiyon Kameraman 3.7 359
2007 47 Suç Kameraman 4.4 236
2007 Dram Kameraman 7.1 996
2007 47 Komedi Kameraman 7.1 1,006
2007 47 Dram Kameraman 7.1 1,249
2006 46 Dram Kameraman 7.1 1,527
2006 46 Komedi Kameraman 5.0 2,521

Aşkın Uzun Yolculuğu
2005 45 Dram Kameraman 7.4 1,794
2005 45 Komedi Kameraman 3.5 3,088

Amerikan Gençliği
2005 45 Dram Kameraman 5.9 2,526
2005 45 Korku Kameraman 4.1 710
2005 45 Belgesel Kameraman 6.9 39
2005 45 Komedi Kameraman 4.7 2,210
2005 45 Komedi Kameraman 6.3 567

Puslu Manzaralar
1988 28 Dram Kameraman 8.0 5,587
1987 27 Bilim-Kurgu Kameraman 7.0 578
1987 27 Biyografi Kameraman 7.0 57
1985 25 Kameraman 7.0 57
1984 24 Gerilim Kameraman 6.1 1,749
1983 23 Biyografi Kameraman 8.2 2,336

Aşk Gemisi
1977 Komedi Kameraman 6.1 7,272
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018