Giriş Kayıt
Celia Bobak

Celia Bobak


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Celia Bobak, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu.

Marslı (2015), Hayat (2017), Göç: Tanrılar ve Krallar (2014), Operadaki Hayalet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Set Dekoratörü 6.6 174,115
2016 Dram Set Dekoratörü 8.7 77,224
2016 Oyuncu 6.5 1,879

Marslı
2015 Macera Set Dekoratörü 8.0 661,450

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Set Dekoratörü 6.0 149,247

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Set Dekoratörü 6.8 10,435

Hudson'daki Hyde Park
2012 Biyografi Set Dekoratörü 5.9 10,590
2011 Dram Set Dekoratörü 6.3 11,194

Şangay
2010 Dram Set Dekoratörü 6.4 8,562

Londra Bulvarı
2010 Suç Set Dekoratörü 6.2 44,296
2010 Komedi Set Dekoratörü 6.7 2,369

Sihirli Şehir
2008 Macera Set Dekoratörü 6.5 59,130

Ölümcül Oyun
2007 Dram Set Dekoratörü 6.5 28,736
2006 Müzik Set Dekoratörü 6.6 1,037

Operadaki Hayalet
2004 Dram Set Dekoratörü 7.3 108,597

Orada Olacağım
2003 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,359

Cehennemden Gelen
2001 Korku Sanat Bölümü 6.8 138,116

Son Dilek
2001 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.0 5,369

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 48,671
2000 Romantik Set Dekoratörü 6.1 4,167
1996 Dram Sanat Bölümü 7.8 33,800
1995 Dram Sanat Bölümü 6.9 8,453

Frankeştayn
1994 Dram Sanat Bölümü 6.4 47,398

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.4 41,737
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.0 9,590

Ağlatan Oyun
1992 Suç Sanat Bölümü 7.3 46,810
1990 Dram Sanat Bölümü 6.8 19,799
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 26,207
1989 Aile Sanat Bölümü 8.2 722
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019