Giriş Kayıt
Gabrielle Blunt

Gabrielle Blunt (95)


Oyuncu

Gabrielle Blunt, 08 Ocak 1919 Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Bol Bol Viski! (1949) yapımıyla biliniyor.

Gabrielle Blunt, 10 Haziran 2014 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1919
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 2014
Doğum Yeri: Herne Bay, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu    
1993 74 Gerilim Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,322
1958 39 Komedi Oyuncu 6.1 111
1953 34 Suç Oyuncu 5.3 136
1952 33 Dram Oyuncu 7.5 422
1950 31 Suç Oyuncu 7.0 481

Bol Bol Viski!
1949 30 Komedi Oyuncu 7.3 3,780
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018