Giriş Kayıt
M. Pam Blumenthal

M. Pam Blumenthal (61)


Editör, Editör

Max Pam Blumenthal, 15 Kasım 1928 New York, ABD doğumlu editör, editör.

Cheers 1 (1982), Get Smart (1965), Taxi (1978), The Tracey Ullman Show (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

M. Pam Blumenthal, 25 Mayıs 1990 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Max Pam Blumenthal
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1928
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 1990
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haberler
1987 59 Komedi Editorial Department 7.2 24,331
1987 Komedi Editör 7.0 991

Cheers 1
1982 Komedi Editör 7.9 41,790
1978 Komedi Editör 7.7 10,056
1965 Komedi Editör 8.2 9,593
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019