Giriş Kayıt
Jason Blumenthal

Jason Blumenthal


Yapımcı, Senarist

Jason Blumenthal, yapımcı, senarist.

Umudunu Kaybetme (2006), Son Şans (2015), Kehanet (2009), Metrodan Kaçış (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.7 12,669
2021 Dram Yapımcı 5.8 2,010
2021 Suç Yapımcı 7.6 12,846
2021 Biyografi Yapımcı 6.5 41,573
2019 Komedi Yapımcı 6.8 11,063
2019 Aksiyon Yapımcı    
2019 Dram Yapımcı 7.5 35,291
2019 Dram Yapımcı 7.5 2,873

Adalet 2
2018 Aksiyon Yapımcı 6.7 160,784

Olacak İş Değil
2017 Komedi Yapımcı 7.0 57,184

Son Şans
2015 Aksiyon Yapımcı 7.3 238,267

İşimiz İş
2015 Komedi Yapımcı 5.4 33,859

Adalet
2014 Aksiyon Yapımcı 7.2 372,353

Kaset İşi
2014 Komedi Yapımcı 5.1 113,328

Aşk Yeniden
2012 Komedi Yapımcı 6.3 42,920

B Planı
2010 Komedi Yapımcı 5.3 50,511

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Yapımcı 6.4 198,585

Kehanet
2009 Dram Yapımcı 6.2 235,725

Yedi Yaşam
2008 Dram Yapımcı 7.6 303,851

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Yapımcı 8.0 511,685

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Yapımcı 6.6 80,927

Alex Ve Emma
2003 Komedi Yapımcı 5.5 13,581
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
4.3 28,061
- Biyografi Yapımcı    
- Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022