Giriş Kayıt
Jason Blum

Jason Blum (53)


Yapımcı, Oyuncu

Jason Ferus Blum, 20 Şubat 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu.

Whiplash (2014), Kapan (2017), Parçalanmış (2016), Ruhlar Bölgesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Ferus Blum
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2040 Komedi Yapımcı    
2023 Dram Yapımcı    
2023 Korku Yapımcı 5.0 1,499
2022 53 Korku Yapımcı 6.5 35,874
2022 53 Korku Yapımcı 5.3 1,613
2022 53 Dram Yapımcı 7.5 55

Cadılar Bayramı Sona Eriyor
2022 53 Korku Yapımcı 5.0 38,560
2022 53 Dram Yapımcı 4.2 195

Bay Harrigan’ın Telefonu
2022 53 Korku Yapımcı 6.0 5,215
2022 Korku Yapımcı
Oyuncu
   
2022 53 Belgesel Yapımcı    
2022 53 Korku Yapımcı 3.7 7,649
2022 53 Komedi Yapımcı 6.8 16,517
2022 Belgesel Yapımcı 4.6 176
2022 53 Komedi Yapımcı 4.2 126
2022 53 Aksiyon Yapımcı 5.1 687

Tepki
2022 53 Dram Yapımcı 4.6 16,842
2022 53 Belgesel Yapımcı 7.2 1,842
2022 Suç Yapımcı 7.1 5,823
2022 53 Belgesel Yapımcı    

Siyah Telefon
2021 52 Korku Yapımcı 6.9 147,962
2021 Suç Yapımcı 3.9 281
2021 52 Korku Yapımcı 5.4 1,925
2021 52 Korku Yapımcı 5.2 2,522

Cadılar Bayramı Öldürür
2021 52 Suç Yapımcı 5.7 53,047
2021 Belgesel Yapımcı    
2021 52 Komedi Yapımcı 5.4 735

Arınma Gecesi: Sonsuza Dek
2021 52 Aksiyon Yapımcı 5.4 13,681
2021 52 Belgesel Yapımcı 6.1 15
2021 52 Korku Yapımcı    
2021 52 Korku Yapımcı 5.4 268
2021 52 Korku Yapımcı 3.2 217
2021 52 Korku Yapımcı 6.2 24
2021 52 Komedi Yapımcı 4.3 1,240

Sıra Dışı
2020 51 Komedi Yapımcı 6.7 4,656
2020 51 Dram Yapımcı 4.5 14,344
2020 51 Korku Yapımcı 5.6 1,840
2020 51 Korku Yapımcı 6.2 41
2020 51 Korku Yapımcı 6.1 4,744
2020 Dram Yapımcı 7.6 6,899
2020 Belgesel Yapımcı 6.4 1,032
2020 51 Dram Yapımcı 5.4 22,423

Gizli Bir Aşk
2020 51 Belgesel Yapımcı 7.8 4,587
2020 51 Korku Yapımcı 5.4 4,817
2020 51 Belgesel Yapımcı 7.5 106
2020 Dram Yapımcı 5.6 823

Hayal Adası
2020 51 Aksiyon Yapımcı 4.9 53,849

Görünmez Adam
2020 51 Dram Yapımcı 7.1 231,654

Av
2020 51 Aksiyon Yapımcı 6.5 116,794
2020 Aksiyon Yapımcı 6.1 2,468

Ölü Nöbeti
2019 50 Korku Yapımcı 5.5 2,330

Kara Noel
2019 50 Korku Yapımcı 3.1 4,553
2019 50 Dram Yapımcı 6.3 4,291
2019 50 Korku Yapımcı 4.2 2,153
2019 50 Macera Yapımcı 4.6 2,987
2019 50 Dram Yapımcı 6.3 11,367
2019 Belgesel Yapımcı 6.4 709
2019 Biyografi Yapımcı 7.9 13,752
2019 50 Korku Yapımcı 5.6 54,687

Biz
2019 50 Korku Yapımcı 6.8 305,134

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 50 Komedi Yapımcı 6.2 76,797
2019 50 Korku Yapımcı 5.8 8,865
2019 50 Dram Yapımcı 6.6 247,185
2018 49 Suç Yapımcı 5.8 17,857
2018 49 Suç Yapımcı 6.0 8,306

Cadılar Bayramı
2018 49 Korku Yapımcı 6.5 157,504
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,344
2018 Korku Yapımcı 6.3 4,958
2018 49 Korku Yapımcı 5.3 2,793

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 49 Biyografi Yapımcı 7.5 267,999
2018 Aksiyon Yapımcı 6.5 17,356
2018 49 Komedi Yapımcı 6.1 13,551

Yükseltme
2018 49 Aksiyon Yapımcı 7.5 188,670
2018 Dram Yapımcı 7.0 14,363
2018 49 Korku Yapımcı 6.0 34,232

İlk Arınma Gecesi
2018 49 Aksiyon Yapımcı 5.2 65,321
2018 Dram Yapımcı 7.4 753
2018 Suç Yapımcı 8.1 103,341
2018 49 Korku Yapımcı 5.7 7,816
2018 49 Belgesel Yapımcı 7.6 1,150

Doğruluk mu Cesaret mi?
2018 49 Korku Yapımcı 5.2 57,804
2018 49 Suç Yapımcı 6.3 5,016

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 49 Korku Yapımcı 5.7 62,185
2017 48 Dram Yapımcı 6.3 3,982
2017 48 Dram Yapımcı 5.8 6,049

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 48 Korku Yapımcı 6.6 146,301
2017 48 Korku Yapımcı 6.4 27,889
2017 48 Korku Yapımcı 4.8 14,556
2017 48 Belgesel Oyuncu 6.5 1,016

Kapan
2017 48 Korku Yapımcı 7.7 620,636
2017 48 Aksiyon 5.0 1,251

Ejderin Doğuşu
2016 47 Aksiyon Yapımcı 5.6 8,453

Alçak Arabalar
2016 47 Dram Yapımcı 5.7 2,602
2016 47 Aksiyon Yapımcı 5.9 8,934

Belko Deneyi
2016 47 Aksiyon Yapımcı 6.1 52,650

Parçalanmış
2016 47 Korku Yapımcı 7.3 504,955
2016 47 Komedi Yapımcı 6.2 2,345

Şeytanın Oğlu
2016 47 Korku Yapımcı 5.3 13,423

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 47 Korku Yapımcı 6.2 66,886
2016 47 Western Yapımcı 6.1 19,590
2016 47 Dram Yapımcı 5.5 9,095

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 47 Aksiyon Yapımcı 6.0 103,337
2016 47 Korku Yapımcı 4.5 16,476
2016 47 Korku Yapımcı 6.6 139,012
2016 47 Belgesel Yapımcı 7.1 499
2016 47 Dram Yapımcı 4.7 7,906
2016 Komedi Yapımcı 6.5 191

İşkence Odası
2015 46 Dram Yapımcı 4.0 6,458

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 46 Korku Yapımcı 4.6 28,801
2015 46 Macera Yapımcı 4.1 8,030

Ziyaret
2015 46 Korku Yapımcı 6.2 137,267

Şeytanın Gecesi
2015 46 Korku Yapımcı 4.5 5,863
2015 46 Korku Yapımcı 5.5 9,305

Lanet 2
2015 46 Korku Yapımcı 5.3 56,518

Geçmişten Gelen
2015 46 Gizem Yapımcı 7.0 161,023

Darağacı
2015 46 Korku Yapımcı 4.2 20,876

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 46 Korku Yapımcı 6.1 106,981

Lazarus Etkisi
2015 46 Korku Yapımcı 5.2 44,458

Komşu Evdeki Çocuk
2015 46 Gizem Yapımcı 4.7 43,132
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,795
2015 46 Belgesel Yapımcı 7.7 257
2015 46 Korku Yapımcı 4.2 14,566
2015 46 Korku Yapımcı 5.3 10,856
2015 Suç Yapımcı 7.0 7,453
2015 Dram Yapımcı 5.2 1,611
2015 Belgesel Yapımcı 8.6 47,269

13 Günah
2014 45 Korku Yapımcı 6.3 37,182
2014 45 Korku Yapımcı 6.3 58,025

Sanalüstü
2014 45 Korku Yapımcı 5.6 77,178
2014 45 Dram Yapımcı 8.5 871,741

Ölüm Alfabesi
2014 45 Korku Yapımcı 4.5 53,896
2014 45 Korku Yapımcı 5.6 15,370
2014 45 Korku Yapımcı 4.1 2,496

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 45 Aksiyon Yapımcı 6.4 154,607

Kalbin Direnişi
2014 45 Dram Yapımcı 7.9 36,415
2014 45 Gerilim Yapımcı 5.8 4,605
2014 45 Komedi Yapımcı 6.5 31,394
2014 45 Korku Yapımcı 5.4 24,735

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 45 Korku Yapımcı 5.0 43,591
2014 45 Korku Yapımcı 4.9 5,584
2014 Dram Yapımcı 7.1 18,615

Göz
2013 44 Korku Yapımcı 6.5 131,709
2013 44 Komedi Yapımcı 4.0 2,765

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 44 Korku Yapımcı 6.5 173,775

Arınma Gecesi
2013 44 Korku Yapımcı 5.7 227,039
2013 44 Gerilim Yapımcı 5.2 4,008

Karanlıktan Gelen
2013 44 Korku Yapımcı 6.3 76,931
2013 44 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 5,586
2013 44 Macera Yapımcı 5.3 45,714

Lanet
2012 43 Korku Yapımcı 6.8 257,556

Kanunsuzlar
2012 43 Suç Yapımcı 7.2 244,530

Salem'in Efendileri
2012 43 Korku Yapımcı 5.2 30,868
2012 43 Korku Yapımcı 4.6 67,514

Körfez
2012 43 Korku Yapımcı 5.7 28,131
2012 43 Macera Yapımcı 5.0 8,757
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 16,801
2011 42 Korku Yapımcı 5.8 96,347
2011 42 Komedi 3.3 158
2011 42 Komedi Yapımcı 5.4 1,767
2011 Game-Show Oyuncu 8.2 6,698

Ruhlar Bölgesi
2010 41 Dram Yapımcı 6.8 313,102
2010 41 Korku Yapımcı 5.7 105,778

Diş Perisi
2010 41 Komedi Yapımcı 5.0 47,393

Kazara Koca
2008 39 Komedi Yapımcı 5.5 24,761

Okuyucu
2008 39 Dram Yapımcı 7.6 248,475
2007 38 Korku Yapımcı 6.3 243,448

Mezuniyet
2007 38 Komedi Yapımcı 6.4 1,708
2006 37 Komedi Yapımcı 6.9 7,950

Darwin ödülleri
2006 37 Macera Yapımcı 5.9 10,227
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411
2004 35 Dram Yapımcı 5.7 1,298

Kolay Seks
2003 34 Komedi Yapımcı 4.8 502
2002 Animasyon Yapımcı 5.0 677

Aşkın Gözü Kördür
2002 33 Dram Yapımcı 6.5 3,308
2000 31 Dram Yapımcı 5.9 9,705
1997 28 Belgesel 7.1 7,965
1997 28 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 22
1995 26 Komedi Yapımcı 6.7 13,860
1952 News Oyuncu 4.6 2,252
- Dram Yapımcı    
- Korku Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Korku Yapımcı    
- Korku Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023