Giriş Kayıt
Eva Blum

Eva Blum


Oyuncu

Eva Blum, Konstanz, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Konstanz, Baden-Württemberg, Almanya
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.2 43
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2009 Suç Oyuncu 6.5 114
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
2004 Aile Oyuncu 6.6 48
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1986 Suç Oyuncu 6.4 265
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019