Giriş Kayıt
Ellen Marie Blum

Ellen Marie Blum


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Ellen Marie Blum, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Firefly (2002), Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), Beşikteki El (1992), Walker, Texas Ranger (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ellen Blum
Takma İsmi: Elle Belle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 10,452
2014 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 7,796
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 3,277
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 131
2011 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 76,371
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 813

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.4 424,605
2002 Macera Yönetmen Asistanı 9.0 222,820
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.9 1,838
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 1,248
1995 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.1 6,956

Aşk Mı Para Mı
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 10,900
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.5 13,645

Beşikteki El
1992 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 34,418
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 10,637

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 47,334

Problem Çocuk
1990 Komedi Çeşitli 5.3 25,693

Baba 3
1990 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 322,749
1989 Korku 0 6.5 319

Yalnız Kumru
1989 Macera Çeşitli 8.7 18,211
1988 Komedi Çeşitli 4.4 256
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019