Giriş Kayıt
Gary Blufer

Gary Blufer


Sesler

Gary Blufer, sesler.

Los Angeles Sırları (1997), Korkunç Bir Film (2000), Üç Kral (1999), Yeni Nesil Ajan (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gar Blufer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Sesler 5.2 252

Yeni Yıl
2004 Dram Sesler 6.2 8,051

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Sesler 7.5 327,806

Kurtar Beni!
2004 Komedi Sesler 6.8 42,551

Hesaplaşma
2002 Suç Sesler 6.6 18,973

Guru
2002 Komedi Sesler 5.4 14,219

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sesler 5.9 162,373

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,503

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 13,802

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 47,878

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Sesler 5.2 1,358

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Sesler 5.5 126,531

Bir Şans Daha
2000 Dram Sesler 5.7 18,906

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sesler 6.2 209,726
2000 Dram Sesler 5.8 3,431

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Sesler 4.2 18,024

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Sesler 4.7 10,095

Üç Kral
1999 Aksiyon Sesler 7.1 150,135

Kusursuz
1999 Komedi Sesler 6.4 16,179

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Sesler 3.9 8,977

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Sesler 6.6 54,445

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sesler 7.5 112,425

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Sesler 6.5 71,524

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sesler 6.1 61,094

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 479,216

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sesler 5.0 15,248

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 212,488

Gridlock'd
1997 Komedi Sesler 7.0 13,361

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 51,275
1996 Komedi Sesler 5.8 7,246
1996 Komedi Sesler 4.9 4,007

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Sesler 5.2 4,353

Dört Oda
1995 Komedi Sesler 6.7 88,049
1995 Suç Sesler 4.5 2,036
1994 Komedi Sesler 5.7 3,376

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Sesler 6.2 3,590
1993 Komedi Sesler 6.1 6,521
1992 Dram Sesler 6.7 2,131
1992 Biyografi Sesler 5.9 8,402

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 68,933
1992 Aksiyon Sesler 6.3 7,321

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 67,102

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Sesler 5.9 19,836
1991 Dram Sesler 6.7 2,497
1991 Komedi Sesler 5.9 484
1991 Komedi Sesler 6.1 2,305

Sen Başkasın
1991 Komedi Sesler 5.4 3,146
1990 Komedi Sesler 6.4 1,838

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Sesler 6.8 42,730

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Sesler 4.6 28,301
1989 Macera Sesler 6.9 96,575
1989 Aksiyon Sesler 6.2 6,205

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 91,960

Kara Kartal
1988 Aksiyon Sesler 3.8 5,842
1988 Korku Sesler 6.4 27,150

Kara Dul
1987 Suç Sesler 6.3 7,511
1987 Aksiyon Sesler 5.5 7,742

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Sesler 5.5 2,954
1987 Aksiyon Sesler 5.7 2,199
1987 Komedi Sesler 6.1 9,271

Gri Adam
1986 Komedi Sesler 5.2 6,755
1984 Dram Sesler 6.2 104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018