Giriş Kayıt
Steve Bluestein

Steve Bluestein


Oyuncu, Senarist

Steve Bluestein, oyuncu, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 6.5 689
1995 Animasyon Senarist 5.6 666
1982 Komedi Oyuncu 5.6 1,247
1978 Komedi Oyuncu 7.4 106
1977 Komedi Oyuncu 3.8 131
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018