Giriş Kayıt
Marc Blucas

Marc Blucas (47)


Oyuncu, Yapımcı

Marcus Paul Blucas, 11 Ocak 1972 Butler, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2009 yılının Temmuz ayında Ryan Haddon ile evlendi.

99. Blok (2017), Başkanın Kızı (2004), Onlar (2002), Necessary Roughness (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marcus Paul Blucas
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1972
Doğum Yeri: Butler, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Marcus P. Blucas | Marcus Blucas
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 6.5 1,682
2018 Romantik Oyuncu 6.7 599
2018 Komedi Oyuncu 6.4 2,005
2018 46 Gerilim Oyuncu 4.5 3,752
2017 Romantik Oyuncu 6.8 1,169

99. Blok
2017 45 Suç Oyuncu 7.1 45,620
2016 44 Suç Oyuncu 5.4 4,410
2016 Romantik Oyuncu 6.9 953
2016 44 Dram Oyuncu 7.1 762
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,987
2016 Dram Oyuncu 7.7 4,351
2015 43 Komedi Oyuncu 6.5 36,139
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,966
2014 42 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.0 6,833

Kader Günü
2011 39 Aksiyon Yapımcı 5.2 11,736
2011 39 Dram Oyuncu 6.5 3,676

Şeytanın İni
2011 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 59,288

Gece ve Gündüz
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 169,900

Anneler ve Kızları
2009 37 Dram Oyuncu 7.2 10,987
2009 37 Komedi Oyuncu 5.4 612
2009 37 Komedi Oyuncu 5.1 3,114
2009 37 Dram Oyuncu 4.7 4,862
2009 Dram Oyuncu 5.8 25

Hayvanlar
2008 36 Korku Oyuncu 3.9 768

Bir Çılgının İçinde
2008 36 Macera Oyuncu 5.0 36,026

Jane Austen Kitap Kulübü
2007 35 Komedi Oyuncu 6.8 24,614

Dehşet Odası
2007 35 Suç Oyuncu 5.6 2,943
2007 35 Komedi Oyuncu 5.5 7,660
2006 34 Dram Oyuncu 5.1 4,291

Başkanın Kızı
2004 32 Komedi Oyuncu 5.0 19,856

Alamo
2004 32 Dram Oyuncu 6.0 18,607

Zirveye Tırmanış
2003 31 Komedi Oyuncu 5.2 23,977

Kaleyi Fethetmek
2003 31 Dram Oyuncu 7.0 6,573
2003 31 Dram Oyuncu 6.2 1,835

Onlar
2002 30 Korku Oyuncu 4.8 11,891
2002 30 Dram Oyuncu 6.9 3,688

Bir Zamanlar Askerdik
2002 30 Aksiyon Oyuncu 7.2 121,210

Sessiz Ve Derinden
2001 29 Komedi Oyuncu 6.9 141,204

Yaz Aşkları
2001 29 Komedi Oyuncu 5.0 14,550

Lanetli Tepe
1999 27 Korku Oyuncu 5.6 50,579
1999 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,851
1999 27 Dram Oyuncu 7.0 2,326

Yaşamın Renkleri
1998 26 Komedi Oyuncu 7.5 114,604
1996 24 Komedi Oyuncu 5.2 8,799

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 118,325
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019