Giriş Kayıt
Kurtis Blow

Kurtis Blow (59)


Oyuncu, Müzisyen

Kurt Walker, 09 Ağustos 1959 Harlem, Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

It's Kind of a Funny Story (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kurt Walker
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Harlem, Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 1,595
2016 57 Belgesel Oyuncu 8.4 2,332
2010 51 Belgesel Oyuncu 8.7 14
1997 38 Dram Oyuncu 5.0 138
1985 26 Komedi Oyuncu
Müzik
6.5 2,610
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019