Giriş Kayıt
David Bloom

David Bloom


Oyuncu

David Bloom, oyuncu.

Tetikçi (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 458
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 68,969
2016 Gerilim Oyuncu 5.3 149
2015 Komedi Oyuncu 7.0 2,229

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 397
2013 Dram Oyuncu 6.0 302
2012 Western Oyuncu 6.2 184
2010 Dram Oyuncu 5.0 2,116

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 288,476

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 346,076
2005 Suç Oyuncu 7.0 400
2003 Dram Oyuncu 7.0 646
1997 Dram Oyuncu 5.5 669

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,496
1990 Dram Oyuncu 7.0 6,174

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 32,216
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019