Giriş Kayıt
Timothy Block

Timothy Block (74)


Oyuncu

Timothy Block, 06 Kasım 1944 doğumlu oyuncu.

OXV: The Manual (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1944
Diğer Bir İsmi: Tim Block
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 71 Fantastik Oyuncu 4.4 1,119
2013 69 Gizem Oyuncu 6.8 12,681

Siyahlı Kadın
1989 45 Korku Oyuncu 7.3 4,132
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391

Kan Çanağı
1983 39 Korku Oyuncu 5.8 9,664
1980 Dram Oyuncu 7.6 142
1978 Aile Oyuncu 7.1 961
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,111
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019