Giriş Kayıt
Jonas Bloch

Jonas Bloch (79)


Oyuncu, Yapımcı

Jonas Bloch, 08 Şubat 1939 Belo Horizonte, Minas Gerais, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı.

"Bicho do Mato" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1939
Doğum Yeri: Belo Horizonte, Minas Gerais, Brezilya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 78 Korku Oyuncu 5.8 280
2016 Dram Oyuncu 6.6 136
2016 77 Dram Oyuncu 6.7 44
2016 77 Komedi Oyuncu 3.3 14
2016 77 Macera Oyuncu 5.6 293
2014 75 Dram Oyuncu 7.3 70
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 39
2006 67 Dram Oyuncu 5.8 177
2004 65 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 220
2004 65 Dram Oyuncu 6.5 102

Mango Sarısı
2002 63 Dram Oyuncu 6.7 1,701

Üstteki Kadın
2000 61 Komedi Oyuncu 5.3 9,406
2000 Oyuncu 5.6 84
1995 Komedi Oyuncu 4.2 515
1995 Dram Oyuncu 6.4 32
1994 55 Gerilim Oyuncu 4.3 43
1994 Dram Oyuncu 6.0 104
1994 Dram Oyuncu 8.2 204
1993 Dram Oyuncu 7.0 269
1989 Dram Oyuncu 7.4 70
1986 47 Dram Oyuncu 6.6 371
1985 46 Dram Oyuncu 6.3 67
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019