Giriş Kayıt
Barry E. Blitzer

Barry E. Blitzer (80)


Senarist

Barry E. Blitzer, 29 Nisan 1929 doğumlu senarist.

"The Flintstone Kids" (1986) yapımıyla biliniyor.

Barry E. Blitzer, 27 Ocak 2010 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1929
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2010
Diğer Bir İsmi: Barry Blitzer
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Senarist 6.3 2,136

Aşk Gemisi
1977 Komedi Senarist
Çeşitli
6.1 7,354
1974 Animasyon Senarist 6.1 50
1969 Komedi Çeşitli 7.4 947

Jetgiller
1962 Animasyon Senarist 7.0 15,857

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Senarist 7.5 28,885
1955 Komedi Senarist 8.5 1,202
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019