Giriş Kayıt
Barry E. Blitzer

Barry E. Blitzer (80)


Senarist

Barry E. Blitzer, 29 Nisan 1929 doğumlu senarist.

"The Flintstone Kids" (1986) yapımıyla biliniyor.

Barry E. Blitzer, 27 Ocak 2010 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1929
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2010
Diğer Bir İsmi: Barry Blitzer
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Senarist 6.3 2,084

Aşk Gemisi
1977 Komedi Senarist
Çeşitli
6.1 7,174
1974 Animasyon Senarist 6.1 49
1969 Komedi Çeşitli 7.4 925

Jetgiller
1962 Animasyon Senarist 7.0 15,593

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Senarist 7.5 28,531
1955 Komedi Senarist 8.5 1,189
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018