Giriş Kayıt
Valérie Blier

Valérie Blier


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Valérie Blier, kameraman, yönetmen asistanı.

The Invisible Circus (2001), Tenue de soirée (1986), Trop belle pour toi (1989), Baxter (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Valerie Verseau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Kameraman 5.6 2,822
1996 Komedi Kameraman 5.9 857
1991 Komedi Kameraman 5.6 728
1991 Dram Kameraman 6.8 999
1989 Komedi Kameraman 6.7 2,235
1989 Biyografi Kameraman 5.4 848
1989 Komedi Kameraman 7.0 1,646
1988 Dram Kameraman 7.1 85

Hırsız Kız
1988 Dram Kameraman 7.0 1,600
1987 Komedi Kameraman 7.2 830
1987 Komedi Kameraman 6.7 443
1986 Dram Kameraman 6.8 189
1986 Komedi Kameraman 7.0 2,208
1984 Dram Yönetmen Asistanı 3.1 1,083
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018